Op het strand van Zeeland slapen in een strandhuisje!

Zeeland is een prachtige provincie. De natuur is overweldigend en bovendien is het de minst bevolkte provincie van Nederland. Met andere woorden; er is nog heel veel ruimte. Het is daarom dat Zeeland erg in trek is bij toeristen. De Noordzee en de delta’s oefenen een grote aantrekkingskracht uit op veel mensen.

Veel opties

Als je op vakantie gaat naar Zeeland, moet je uiteraard zorgen dat je kunt slapen in een vakantieaccommodatie. Dan kun je kiezen uit veel opties. Je kunt je tentje opzetten op een camping, je kunt in een hotelletje kruipen, je kunt een vakantieappartement huren of je kunt gaan logeren in een vakantiehuisje.

Strandhuisjes

Uiteraard staan deze vakantieaccommodaties op allerlei verschillende plekken in het Zeeuwse landschap. Sindskort is daar een bijzondere locatie bijgekomen: het strand van Zeeland! In het plaatsje Kamperland zijn op het strand strandhuisjes geplaatst waar te kunt logeren! Dat is nog eens een unieke en geweldige plek waar je je vakantie kunt vieren!

Noord-Holland

Zeeland is niet de enige plek waar strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes op het strand zijn te vinden. Julianadorp aan Zee in de provincie Noord-Holland is een andere plek waar je op het strand een strandhuisje kunt huren.

Natuurliefhebbers

Voor natuurliefhebbers en voor mensen die van de elementen houden, is het slapen op het strand uiteraard één groot feest. Als je ’s ochtends je ogen open doet, hoor je het geruis van de Noordzee en het gekrijs van meeuwen. Vervolgens hoef je niet in een badkamer een bad of een douche te nemen, maar kun je zo de Noordzee in plonsen om goed wakker te worden!