Ontbijtarrangement aanbiedingen vakantiehuis in Julianadorp!

Als je bij de vakantieaccommodatie op het Landal Beach Resort Oogduyne in Julianadorp aan Zee een ontbijtarrangement boekt, wordt er in de ochtend op je deur geklopt en staat er iemand met verse broodjes, overheerlijk vleesbeleg en lekkere sapjes voor je klaar. Dit is natuurlijk fantastisch! Je rolt uit je bed en hoeft niet de keuken in te gaan om het ochtendmaal te gaan bereiden!

Paardrijden

Na van het ontbijt gesmuld en gesnoept te hebben, staat er weer een fantastische nieuwe dag te wachten in het Noord-Hollandse kustplaatsje met volop kansen en mogelijkheden. Wat heel erg aantrekkelijk is om te gaan ondernemen, is om te gaan paardrijden. Het duinlandschap leent zich daar uitstekend voor! Stappend, dravend of galopperend door dit unieke landschap is zowel voor het dier als voor de ruiter of amazone een zeer groot feest!

Strandrit

Het absolute hoogtepunt vormt uiteraard het moment als je met de edele viervoeter het strand gaat betreden; dan gaan ze helemaal los! Het brede strand, de bij tijd en wijle woeste Noordzee, de blauwe luchten en gele duinen zorgen voor een schilderij-achtige compositie waar je dan vrolijk doorheen mag rijden. Het is enerzijds lekker sporten en anderzijds heerlijk genieten van een unieke en overweldigende omgeving.

Maneges

Met paarden op het strand rijden is alleen aan te bevelen voor ruiters en amazones die over de nodige ervaring beschikken. Julianadorp aan Zee en diens direct omgeving (Huisduinen, Den Helder, et cetera) beschikken over verschillende maneges waar je rijles kunt nemen én waar je mee kunt met een begeleide paardrijtocht over het strand. Julianadorp aan Zee heeft echter niet alleen een mooi strand om op te gaan paardrijden, het is ook in het bezit van een fraai polderlandschap, een omgeving die bol staat met boerderijen en molens! Ook deze omgeving is fantastisch om met een paard doorheen te rijden!