Nooit files naar het strand van Julianadorp!

Het Nederlandse volk vertoeft op snikhete dagen het liefst op het strand van Renesse, Zandvoort of Scheveningen. Lekker het huidje laten bruinkleuren en verkoeling zoeken in het Noordzeewater. Er is alleen één probleem! Hoe kom ik met een auto bij de kust als half Nederland ook in zijn heilige koe stapt om bij dezelfde kust te geraken? Dat is doorgaans geen gemakkelijke opgave, daar moet toch een beetje voor geleden worden. Fileleed wel te verstaan. Als de koperen ploert aan de hemel staat te branden, mag je eerst urenlang in een automobiel zitten vooraleer je de vaderlandse kust ziet opdoemen. En dan maar hopen dat er een airco aanboord is!

Geen betaald parkeren

Als je eenmaal bent aangekomen, moet je nog het geluk hebben dat je je auto kunt parkeren. Dat er nog een plaatsje over is. Waar je zeker vanuit mag gaan is dat je daar voor moet betalen. Aan de kust is het namelijk bijna overal betaald parkeren. Maar gelukkig niet overal! Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld. Hier geen files en geen betaald parkeren. Julianadorp aan Zee ligt in de Kop van Noord-Holland en in tegenstelling tot de andere kustplaatsen zijn de badplaatsen in dit deel van Nederland nog heel erg rustig. Ideaal dus!

Vakantieparken

De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee liggen vlak in de buurt van het strand, het is slechts een wandeling van een paar minuten. Dus al het heel mooi weer is, hoef je helemaal niet in een verstikkend hete auto te stappen, je gaat gewoon aan de wandel naar het mooie strand!