Nieuwe strandhuisjes in Nederland huren!

Een regelrechte hype! Dat zijn ze! Dan heb ik het over de strandhuisjes die overal in Nederland op de stranden verschijnen. Het is natuurlijk ook fantastisch om een vakantiehuisje te huren dat op het vaderlandse strand is opgetrokken. Julianadorp aan Zee is één van de plekken waar je een strandhuisje kunt huren. Daarnaast is het ook mogelijk om een strandhuisje te huren op het strand van Kamperland te Zeeland en op het strand van Kijkduin te Zuid-Holland.

Verschillende voordelen 

Als je je vakantie doorbrengt in een strandhuisje heeft dat verschillende voordelen. Op de eerste plaats hoef je je op een zomerse dag niet ’s ochtends door de file te werken; je bent immers al op het strand. Uiteraard hoef je op het einde van een stranddag ook niet achter in de file aan te sluiten op weg naar huis. Maar het grootste voordeel van een strandhuisje is het feit dat je midden in de natuur bent. Een natuur die gedomineerd wordt door vogels. Eén van die vogels is de bijeneter.

Bijeneter

De bijeneter heeft een lengte van 28 centimeter en heeft een gewicht dat schommelt tussen de 44 en 78 centimeter. De bijeneter valt op door diens exotische kleuren. Zowel het mannetje als het vrouwtje hebben hetzelfde verenkleed. Bijeneters kunnen heel goed vliegen, waarbij ze zelfs al vliegend insecten weten te vangen. Als je naar de naam van het vogeltje kijkt, is het niet moeilijk om te raden wat bovenaan op zijn menu staat; bijen. Maar daarnaast vindt hij het ook lekker om wespen, libellen en sprinkhanen te eten.