Niet roken in accommodaties van Julianadorp!

Voor niet-rokers is het heel onprettig om in een ruimte te komen waar gerookt wordt. Het is dan ook heel fijn dat de overheid verboden heeft dat men tegenwoordig nog mag roken in openbare ruimtes zoals horecagelegenheden. Het kan ook heel vervelend zijn voor niet-rokers om een ruimte te komen waar gerookt is. De geur van sigaretten en sigaren verdwijnt namelijk nooit helemaal. Het gaat in muren, vitrages, gordijnen, meubelen, et cetera zitten.

Vakantieparken

Als je op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee, loop je ook tegen dat probleem aan. Niet-rokers boeken derhalve het liefst een accommodatie waar niet in gerookt is. Gelukkig zijn er op het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana vakantiewoningen te boeken die rookvrij zijn. Dat wil zeggen dat ze nimmer aan mensen zijn verhuurd die erin gerookt hebben.

Frisse lucht

Deze verblijven ruiken dus lekker fris. Julianadorp aan Zee is sowieso een heerlijk frisse omgeving. Dat is uiteraard logisch met de Noordzeekust op steenworp afstand. Als de wind van zee komt, ruik je een prettige, frisse ziltige lucht. Als de wind van land komt, is de lucht ook heel zuiver. Dit komt door het feit dat er geen zware industrie in de Kop van Noord-Holland aanwezig is. Met andere woorden; wat de windrichting ook is, de lucht rondom Julianadorp aan Zee is immer zuiver en fris.

Horizonvervuiling

Er is dus geen sprake van luchtvervuiling in de omgeving van Julianadorp aan Zee. Daarnaast is er ook geen sprake van horizonvervuiling. Op veel plaatsen langs de Nederlandse kust doemen gigantische windmolenparken op in de Noordzee, uiteraard is dat geen fraai gezicht vanaf het strand. Gelukkig is Julianadorp aan Zee hiervan vooralsnog gevrijwaard!