Najaarskortingen in Julianadorp!

Vroeger werkten de mensen 6 dagen in de week en hadden ze een handjevol vakantiedagen per jaar. Daar moest men het dan maar mee doen. Gelukkig zijn die tijden al lang voorbij. De mensen die nu leven hebben in dat opzicht veel geluk; 2 dagen per week weekend en een bijna ontelbaar veel aantal weken per jaar vrij. Nederlanders gaan het hele jaar door op vakantie, daar staat niet meer een bepaalde periode voor. Uiteraard heb je de zomer- en wintervakantie, maar verspreid over het hele jaar nemen mensen vakantie; ook in het najaar oftewel de herfst.

Bossen

Tijdens de herfst moet je veel in de bossen zijn. De bladeren van de bomen laten dan hun mooiste kleuren zien en paddenstoelen schieten uit de grond. Paddenstoelen met de fraaiste kleuren en vormen. Gedurende het najaar hebben sommige dieren het hartstikke druk. Zo zijn eenhoorntjes en Vlaamse gaaien als bezetenen eikels en beukennootjes aan het verzamelen voor tijden van schaarste die zich in de winter aandient.

Vaderlandse kust

Het is ook erg aantrekkelijk om gedurende het najaar de vaderlandse kust te verblijden met een bezoekje. Julianadorp aan Zee is dan helemaal geen verkeerde keuze. Deze Noord-Hollandse kustplaats is nog niet ontdekt bij het grote publiek en dus niet te vergelijken met de drukke stranden van Scheveningen of Zandvoort.

Vakantieparken

De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en het Hogenboom Strandslag Juliana te Julianadorp aan Zee stunten gedurende de herfst bovendien met aantrekkelijke najaarskortingen waardoor je voor relatief weinig geld een fantastische vakantietijd aan de Noordzeekust kunt hebben. Een plaats waar je heerlijke strandwandelingen kunt maken en kunt genieten van aantrekkelijke vergezichten.