Najaar 2017 vakantie Julianadorp aan Zee

Najaar 2017 vakantie Julianadorp aan Zee. Wat is er nou leuker om in het najaar van 2017 vakantie te gaan vieren in Julianadorp aan Zee. Het is de perfecte tijd van het jaar om lekker uit te waaien op het Noordzeestrand. De golven kunnen dan metershoog zijn. Alle zorgen zijn dan even vergeten. In Julianadorp aan Zee zijn verschillende vakantieparken aanwezig waar je alle soorten accomodaties kunt huren. Naast Julianadorp aan Zee is het ook zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Texel. Dit grootste Nederlandse Waddeneiland is de perfecte plaats om te gaan blokarten.

Blokarten op Texel

Blokarten op Texel is een fantastische bezigheid. Een andere benaming voor blokarten is strandzeilen. Je zit op een soort karretje waarop een zeil is gemonteerd. Met een blokart kunnen hele hoge snelheden worden gegenereerd. Het is dus echt een ideale sport voor snelheidsduivels. Het blokarten is ook voor iedereen heel gemakkelijk leerbaar: jong en oud.

Texel is uiteraard een fantastisch eiland om te blokarten. Het eiland is gezegend met een mooi strand. Op grote delen van het strand mogen activiteiten worden ontplooid. Dan moet je denken een vliegeren en dus ook blokarten. Om te kunnen blokarten is het uiteraard wel noodzakelijk dat er een beetje wind staat. Op Texel is de kans iedere dag vrij groot dat er een briesje staat. Als je nog nooit hebt geblokart, is dat geen enkel probleem. De aanbieders van het blokarten op Texel hebben goedgetrainde instructeurs in dienst die jou alle kneepjes van het vak kunnen bijbrengen!

 

Vakantieparken op de Nederlandse Waddeneilanden:

 

De Nederlandse Waddeneilanden 

De Nederlandse Waddeneilanden

Texel: meer informatie en boeken

Vlieland: meer informatie en boeken

Terschelling: meer informatie en boeken

Ameland: meer informatie en boeken

Schiermonnikoog: meer informatie en boeken