Mooiste naaktstrand van Nederland bevindt zich in Julianadorp!

Het mooiste en rustigste naaktstand van Nederland bevindt zich zonder enige twijfel in Julianadorp aan Zee! Mensen die een voorkeur hebben voor een naaktstrand boven een textielstrand kunnen met een gerust hart naar dit Noord-Hollandse kustplaatsje togen!

Eerste plaats

Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor aan te voeren! Op de eerste plaats; Julianadorp aan Zee bevindt zich in de provincie Noord-Holland. De stranden van deze provincie zijn veel minder druk dan die van de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Bovendien ligt Julianadorp aan Zee helemaal in het noorden van de provincie Noord-Holland, ook wel heel toepasselijk de Kop van Noord-Holland genoemd. In de Kop van Noord-Holland zijn de badplaatsen het minst druk van de hele provincie Noord-Holland. Hierdoor is het op het texielstrand én naaktstand van Julianadorp aan Zee nooit heel erg druk.

Tweede plaats

Op de tweede plaats; Julianadorp aan Zee heeft niet één, maar twee naaktstranden! In totaal heeft het strand van Julianadorp aan Zee een lengte van 4 kilometer. Aan het noorden van dit lange strand bevindt zich een naaktstrand en aan het zuiden van dit strand bevindt zich een naaktstrand. Op de twee naaktstranden van Julianadorp aan Zee bevinden verder geen faciliteiten zoals strandpaviljoens, sanitair en strandwachten. Het voordeel hiervan is dat er op de naaktstranden zich derhalve geen massa’s mensen begeven.

Derde plaats

En op de derde plaats; het strand (zowel het textiel als het naakt) van Julianadorp aan Zee is brandschoon. Jaar na jaar wordt het strand verkozen en uitgeroepen als het schoonste strand van heel Nederland. Je merkt dat ook als je op het strand bivakkeert; je zult er geen rommel aantreffen!