Mooiste en schoonste strand van Noord-Holland bevindt zich in Julianadorp!

Strandliefhebbers die het mooiste en schoonste strand van Nederland willen bezoeken, moeten naar Julianadorp aan Zee togen. Op dit brede strand zul je geen rommel of troep aantreffen. Of je nou in de lente, zomer, herfst of winter op het strand bent, het strand is immer brandschoon!

Vier strandopgangen

De vier strandopgangen van het kustplaatsje luisteren naar de namen Falga, De Zandloper, Julianadorp en Drooghe Weert. In Julianadorp aan Zee komen in de zomer veel toeristen, maar doordat het strand een lengte heeft van maar liefst vier kilometer is het er nooit druk!

Vakantieparken

Het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn twee vakantieparken in Julianadorp aan Zee die heel dicht in de buurt van het strand liggen en dus ideaal zijn voor de mensen die optimaal van het strand willen genieten; een wandeling van een paar minuten en je bent op het Noordzeestrand.

Perfect strand

Of je nou van natuur, rust of een gezellige drukte houdt, het strand van Julianadorp aan Zee voorziet in alle behoeftes. Bij de twee strandpaviljoens is het gezellig druk en kunnen de badgasten lekker een drankje nemen of een hapje eten. Onderwijl kunnen de kids met emmertjes, schepjes en netjes met het strandzand gaan spelen. Ook voor nudisten zijn er op het strand mogelijkheden; naaktrecreëren is op twee plekken op het strand toegestaan.

Geen files

Als de temperatuur in Nederland oploopt, wil iedereen naar het strand om verkoeling te zoeken, met als resultaat dat het filerijden is richting de Noordzeekust. Gelukkig is dit in Julianadorp aan Zee niet aan de orde. Je kunt gewoon met de auto dicht bij de kust komen. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen waar je gratis en voor niets je auto kunt parkeren. Mensen met een fiets kunnen ook hun fiets dicht bij de kust plaatsen in speciale fietsrekken. Ideaal allemaal voor een onbezorgde stranddag!