Mooie strandhuisjes kopen in Julianadorp!

Strandhuisjes zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Nederland kent ruim dertig kustplaatsjes. Een heel groot deel van deze kustplaatsje heeft strandhuisjes op het strand staan. Met strandhuisjes worden in deze context strandslaaphuisjes bedoeld. Met andere woorden; huisjes op het strand waar je mag slapen. Het is natuurlijk een unieke ervaring om op het strand te mogen slapen. Je mag namelijk niet zomaar op het Noordzeestrand een tentje opzetten en gaan pitten, dat valt onder het wildkamperen. Wildkamperen is in Nederland niet toegestaan.

Julianadorp aan Zee

De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee zijn de mooiste én meest luxe van heel Nederland. In totaal zijn er in dit Noord-Hollandse plaatsje 90 strandhuisjes gebouwd. Ieder jaar staan ze 9 maanden op het strand: van april tot en met mei. Daarna worden ze afgebroken en opgeslagen. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden verhuurd en beheerd door het Landal Beach Resort Oogduyne.

Snel boeken

Als je voor de zomermaanden in een strandhuisje van Julianadorp aan Zee wil vertoeven, moet je er snel bij zijn. De strandhuisjes zijn namelijk binnen no-time volgeboekt. Als je een strandhuisje wil boeken voor het voorjaar of het najaar zijn de kansen groter en bovendien zijn de strandhuisjes in deze periodes ook veel goedkoper! Op deze manier kun je toch een keertje ervaren hoe het is om op het strand te slapen, hetgeen uiteraard een unieke ervaring is.

Strandhuisje kopen

Nog beter zou natuurlijk zijn om een strandhuisje te kopen. Zo nu en dan worden er strandhuisjes in Julianadorp aan Zee te koop aangeboden. Dat is natuurlijk helemaal een feest! Je eigen huisje op het strand!