Mooie najaarskortingen in Julianadorp!

Qua werk leven we nu in een geweldige tijd. Na 5 dagen werk hebben we mooi 2 dagen vrij; weekend dus. Daarnaast hebben we ook nog veel vrije dagen per jaar. Vroeger was dat een heel ander verhaal. Men zegt wel eens; vroeger was alles beter. Nou, dat geldt niet voor de hoeveelheid dagen die men moest werken. Werkweken van 6 dagen waren meer dan gewoon en bovendien had men maar een handjevol vrije dagen per jaar.

Paddenstoelen

Tegenwoordig kun je iedere dag van het jaar op vakantie gaan, maar de twee meest voor de hand liggende periodes zijn uiteraard de zomer en winter. Wat verder een zeer interessante periode is, is het najaar oftewel de herfst. In de herfst neemt de natuur aantrekkelijke herfstkleuren aan. Een lust voor het oogzintuig. Daarnaast ploppen overal in het bos mooie paddenstoelen uit de grond. Plukken die handel en thuis lekkere soep of andere culinaire hoogstandstandjes van maken.

Julianadorp aan Zee

Uiteraard is het bos ’the place to be’ als het om de herfst gaat. Maar naast het bos zijn er nog veel meer mooie plekken waar je geweldig van de najaarsnatuur kunt genieten, de vaderlandse kust bijvoorbeeld. Eén van de mooiste en meest aantrekkelijke Nederlandse kustplaatsen is Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ligt in het uiterste noorden van de provincie Noord-Holland, net onder de rook van Den Helder.

Vakantieparken

Als je interesse hebt in een najaarskorting, kun je het beste een accommodatie kiezen die gelegen is op de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne of het Hogenboom Strandslag Juliana. Dit zijn twee prachtige vakantieparken in Julianadorp aan Zee, die ook nog eens heel dicht bij de Noordzee zijn gesitueerd!