Mooie duinhuisjes huren in Julianadorp aan Zee!

Mooie duinhuisjes huren in Julianadorp aan Zee, Zandvoort, Bloemdaal aan Zee, Egmond aan Zee, Ameland, Nieuwvliet-Bad en Katwijk aan Zee is tegenwoordig mogelijk. Na de strandhuisjes zijn ook de duinhuisjes een enorme rage aan het worden in Nederland. Niet gek natuurlijk; veel dichter bij een natuurbeleving kun je namelijk niet komen!

Beschermende functie

De Nederlandse duinen zijn van een grootste schoonheid. Het is heel erg fijn om in de duinen te vertoeven. In de duinen zijn kilometerslange wandel- en fietspaden aangelegd waardoor het mogelijk is om in de duinen te verblijven. Uiteraard vervullen de duinen ook een belangrijke functie bij de bescherming van Nederland tegen de bij tijd en wijle onstuimige Noordzee. Daarom is het belangrijk dat de de duinen goed worden beschermd en onderhouden. 

Duinhuisjes midden in de natuur

Het is uiteraard een voorrecht om in een vakantiehuisje te verblijven dat zich in de duinen bevindt. Je bent dan midden in de natuur. De duinen vormen namelijk de natuurlijke habitat voor tal van dier- en plantensoorten. Zo houden zich veel vogels op in het duinlandschap. Het is erg interessant om deze gevleugelde vrienden waar te nemen. Meeuwen zijn de voornaamste vogels die je in de duinen zult spotten, maar daarnaast nog veel andere vogels zoals roofvogels.

Alle jaargetijden

Of je nou in de herfst, winter, lente of zomer in de duinen bent, het is altijd een feestje om er te vertoeven; de kleuren en geuren zijn gedurende alle jaargetijden anders in het duinlandschap. Dat maakt het ook zo interessant om in de duinen én in een duinhuisje te zijn!