Midweekje weg naar Julianadorp!

Hadden de mensen vroeger maar een paar dagen vakantie per jaar, tegenwoordig is dat een heel ander verhaal. Gelukkig maar! Vakantie is iets waar je reikhalzend naar uit kunt kijken, iets waar je je heel erg op kunt verheugen. Als je op vakantie gaat, moet je feitelijk twee keuzes maken: waar ga je naar toe én hoelang blijf je weg?

Julianadorp aan Zee

Als je ervoor kiest om in Nederland te blijven, is de vaderlandse kust een zeer goede keuze. Bijvoorbeeld Julianadorp aan Zee in de Kop van Noord-Holland. In tegenstelling tot de badplaatsen van Zuid-Holland, zijn de badplaatsen van Noord-Holland niet zo druk. Er ontstaan geen files naar het strand van Julianadorp aan Zee als op een zomerse dag de zon aan het knallen is en heel Nederland verkoeling gaat zoeken in het zeewater van de Noordzee. Je kunt dan gewoon je auto of fiets parkeren op loopafstand van het strand.

Mooiste strand

Daarnaast heeft het strand van Julianadorp aan Zee een lengte van maar liefst 4 kilometer, dus je vindt de strandgasten hier ook niet meer terug. Een strand dat overigens brandschoon én wonderschoon is. Ieder jaar wordt het strand van Julianadorp aan Zee namelijk verkozen tot één van de schoonste en mooiste van heel Nederland.

Vakantieparken

Als je naar Julianadorp aan Zee op vakantie gaat, zijn er verschillende opties: je kunt een weekendje weggaan, je kunt een midweekje weggaan, je kunt een weekje weggaan, je kunt twee weken weggaan of je kunt meerdere weken weggaan. In het strandplaatsje zijn meerdere vakantieparken die dat allemaal tegen gunstige prijzen aanbieden zoals: het Landal Beach Resort Oogduyne en Strandslag Julianadorp.