Midweekje weg aanbieding naar Julianadorp!

‘Vroeger was alles veel beter’, is een uitspraak die veel oudere mensen vaak hanteren. Voor veel zaken zal dat de waarheid zijn, maar dat geldt echter niet voor het aantal vrije dagen dat men vroeger had, want die waren namelijk op één hand te tellen. In vroegere tijden moesten de mensen van maandag tot en met vrijdag, 10 uur per dag, werken plus de zaterdagochtend. De zondag was een vrije dag en ging men doorgaans naar de kerk. Daarnaast had men ieder jaar een paar vakantiedagen.

Leuke sport

Wat dat betreft leven we nu in een geweldige tijd. Het gros van de werkende bevolking heeft namelijk 28 vakantiedagen per jaar en hoeft bovendien niet meer op de zaterdag te werken. De mensen verheugen zich het hele jaar op de vakantie. Het is ieder jaar weer een leuke sport om uit te zoeken waar de reis naartoe zal gaan en hoelang er vakantie gevierd zal worden. Als je slim bent, verspreid je de vakantiedagen een beetje over het hele jaar. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen verschillende ‘midweekjes’ weg te gaan.

Vaderlandse kust

Mensen hebben de neiging om te denken dat wat van ver komt, goed is! Men heeft de hele wereld gezien, maar vergeet onderwijl hoe mooi Nederland zelf is. Amerika, Australië, Frankrijk, Brazilië, Engeland, et cetera. Allemaal prachtig! Maar wat dacht je van de vaderlandse kust? Aan de Nederlandse Noordzeekust zijn ongeveer dertig badplaatsen opgetrokken, verspreid over de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. De kustplaatsen in Noord-Holland zijn veel minder druk in vergelijking tot de twee eerder genoemde provincies. Hierdoor zijn de Noord-Hollandse kustplaatsen extra aantrekkelijk! Enerzijds is het veel minder druk op het strand en anderzijds staan er geen files richting het strand op mooie zomerse dagen!

Julianadorp aan Zee

Eén van de mooiste Noord-Hollandse kustplaatsjes is ongetwijfeld Julianadorp aan Zee. Iedereen die van een mooi en schoon strand houdt, moet absoluut naar dit badplaatsje togen! Julianadorp aan Zee kent verschillende vakantieparken (Strandslag Julianadorp en Landal Beach Resort Oogduyne) waar je midweekjes weg kunt boeken. Met een beetje geluk stunten ze met aantrekkelijke aanbiedingen en hoeft het dus ook niet zo duur te zijn!