Midgetgolfen in de strandplaats Julianadorp aan Zee!

In Julianadorp aan Zee kun je jezelf op een geweldige manier de hele dag vermaken. Uiteraard is er de aantrekkelijke Noordzee waar je mooie wandelingen kunt maken. In de herfst kun je lekker uitwaaien en in de zomer kun je fijn in het zeewater gaan zwemmen.

Midgetgolfen

Maar ook als het geen echt strandweer is, zijn er voldoende dingen die je kunt ondernemen in het Noord-Hollandse badplaatje. Midgetgolfen bijvoorbeeld. Het is super om met vrienden of familie leuk bezig te zijn in een soort competitieverband. Want we willen natuurlijk allemaal graag winnen!

Vakantieparken 

De midgetgolfbanen van Julianadorp aan Zee bevinden zich allemaal op de vakantieparken van het dorpje. Uiteraard mogen mensen die een vakantieaccommodatie op het park huren, gratis gebruik maken van de 18-holes midgetgolfbanen. Zij kunnen de golfballetjes en golfclubs afhalen van de recepties van de vakantieparken.

Kleine broertje

Het midgetgolfen is feitelijk het kleine broertje van het grote golfen. Het enige verschil zijn de afstanden die afgelegd moeten worden. Bij het grote golfen worden honderden meters afgelegd. Bij het midgetgolfen is dat uiteraard niet het geval, daar praat je slechts over enkele meters.

Profcompetitie

Het leeuwendeel van de midgetgolfbanen is gemaakt van beton. Beton is een materiaal dat niet zomaar wordt gebruikt; het vereist heel weinig onderhoud en is derhalve erg duurzaam. In Nederland is het midgetgolfen een leuke manier van tijdverdrijf. In Noord-Amerika denken ze daar heel anders over. In dat land is er ook een profcompetitie en wordt er gespeeld om heel veel geld!