Met tent, caravan of camper kamperen in Julianadorp!

De één kiest tijdens zijn vakantie voor een hotel of vakantiehuisje en de ander kruipt liever in een caravan, camper of tent. Kamperen moet een beetje in je bloed zitten, dat moet je min of meer van thuis uit hebben meegekregen. Als je gaat kamperen, wil je natuurlijk het liefst op een mooie plek staan.

Fraaiste campings

Je kunt voor een bos kiezen of het beroemde ‘hutje op de heide’, maar een camping ergens langs de vaderlandse kust staat bij veel kampeerder hoog op het lijstje. Julianadorp aan Zee is dan een zeer goede keuze. Strandcamping ’t Noorder Sandt is één van de fraaiste campings van het Noord-Hollandse kustplaatsje. Op de camping is ruimte voor caravans, campers en tentjes, die bovendien kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Basisplaats

Als je 100 m2 ruimte, 10 ampère stroomaansluiting, kabel-tv-aansluiting, wateraftappunt binnen de 50 meter en een wifi-netwerk/draadloos internet wil hebben, kies je bijvoorkeur voor de basisplaats. De basisplaatsen zijn in een fraaie omgeving, met uitzicht op prachtige bloembollenvelden (erg aantrekkelijk in het voorjaar, als ze massaal tot bloei komen) en mooie poldersloten waar doorheen wordt gekanood, gesitueerd. 

Comfortplaats

Als je alles van de basisplaats wil hebben, maar daarnaast ook nog een eigen waterkraantje en een aansluiting op het riool, kun je het beste kiezen voor de comfortplaats. Ook de comfortplaatsen zijn gesitueerd op prachtige plekken op de camping, vaak beschut tussen mooie bomen. 

Campertje

Kampeerders die een campertje richting Julianadorp sturen, kunnen op ’t Noorder Sandt terecht op de speciale camperplaats met een oppervlakte van 60 m2.

Tentje

Minder luxe, maar zeker zo leuk is natuurlijk kamperen met een tentje. De tentplaats op de camping heeft een oppervlakte van 80 m2. Op de tentplaats is ook toegang tot het wifi-netwerk en een stroomaansluiting. Kampeerders met een tentje kunnen er ook voor kiezen om op een basisplaats of comfortplaats te gaan staan.