Met kinderen op vakantie naar Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is een zeer kindvriendelijke vakantiebestemming aan de Nederlandse kust. Vakantieparken als Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn helemaal ingericht om het voor baby’s, peuters, kleuters en tieners zo ideaal mogelijk te maken. Zo worden er doorlopend kinderactiviteiten georganiseerd en zijn er veel kinderfaciliteiten aanwezig op de parken zoals dierweides, maneges, midgetgolfbanen, kinderbowlingbanen, speeltuinen en zwembaden. Daarnaast hebben de vakantiehuisjes, strandhuisjes en vakantieappartementen op de genoemde gezinsparken allerlei voorzieningen voor mensen met (jonge) kinderen zoals kinderbedjes, opwarm-magnetrons, traphekjes, kinderboxen, kinderstoeltjes, et cetera.

De duinen, het strand en de zee

De grootste attractie van Julianadorp aan Zee voor de kinderen zijn uiteraard de duinen, het strand en de zee. Op het strand kunnen de kids urenlang met het strandzand aan de slag. Heerlijk kuilen graven en zandkastelen bouwen. Of met een schepnetje in de vloedlijn op jacht gaan naar visjes, garnaaltjes en andere diertjes die zich daar ophouden. Kinderen kunnen op het strand ook de hele dag op zoek gaan naar schelpjes en deze trots aan hun vaders of moeders tonen!

Oogje in het zeil

Als kinderen op het drukke strand onverhoopt hun ouders kwijtraken, is er gelukkig nog een hoog herkenningspunt op het strand aanwezig. Daarnaast heeft de strandwacht op het strand van Julianadorp aan Zee een post die immer een oogje in het zeil houdt. Zij zorgen ervoor dat volwassenen en kinderen niet in de problemen komen als zij in de zee gaan baden of zwemmen. Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn twee strandpaviljoens aanwezig die uiteraard over sanitaire voorzieningen beschikken. Kinderen die naar de toilet moeten, kunnen hier vanzelfsprekend terecht.