Meivakantie kortingen Julianadorp!

Ten tijde van de meivakantie is het zeer de moeite waard om op vakantie te gaan naar Julianadorp aan Zee. De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana stunten dan met mooie kortingen en aanbiedingen waardoor je voor weinig geld een heerlijke tijd aan de Noordzeekust kunt hebben.

Centraal in de bollenstreek

Het is in mei sowieso één groot feest om in Julianadorp aan Zee te vertoeven. Julianadorp aan Zee ligt namelijk centraal in de grootste aaneengesloten bollenstreek ter wereld. In de Kop van Noord-Holland zijn honderden bollenboeren actief. Eind april en begin mei komt hun handelswaar tot volle bloei. In het landschap geuren en kleuren dan miljoenen krokussen, narcissen, hyacinten, tulpen en andere bloemen.

Parfumlucht

Er zijn onvoorstelbaar veel verschillende kleuren bloemen die het menselijke oog op een aangename manier prikkelen. Daarnaast zijn al die bloemen ook een feest voor het reukzintuig. Wekenlang hangt er een aangename parfumlucht in het polderlandschap. Met name hyacinten verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur.

Strand

Naast het bloembollenfeest in mei, is het in mei ook geweldig op het strand van Julianadorp aan Zee. Uiteraard is de zeewatertemperatuur nog te hoog om te gaan zwemmen, maar het is natuurlijk wel heerlijk om een strandwandeling te maken en lekker uit te waaien. Gelukkig staan er voor de kust van Julianadorp aan Zee geen windmolens in de zee die voor horizonvervuiling zorgen. Bij veel andere Nederlandse kustplaatsjes is dat helaas wel het geval. De maand mei valt bovendien niet onder het hoogseizoen, dus het is nog niet extreem druk langs de Nederlandse kust. Derhalve kun je dan van alle rust en schoonheid genieten die deze streek te bieden heeft.