Makkelijk gourmet-arrangement bij vakantiehuis in Julianadorp!

Met familie of vrienden gaan gourmetten is één van de gezelligste dingen die je kunt doen. Als je gaat gourmetten, ben je zelf de kok over je eigen maaltijd. Je kunt je eigen maaltje samenstellen van het beschikbare vlees en groente. De meeste mensen gourmetten alleen maar thuis, maar waarom zou je ook niet op je vakantieadres lekker kunnen genieten van het gourmetten?

Landal Beach Resort Oogduyne

In Julianadorp aan Zee kun je bij het Landal Beach Resort Oogduyne een gourmet-arrangement boeken. Op ieder gewenst moment wordt er dan een gourmetstel bij jouw vakantiehuisje afgeleverd en kan het smullen gaan beginnen. Want niet alleen een compleet gourmetstel (inclusief alle benodigdheden) is bij de prijs ingegrepen, maar ook het vlees (kip, rund en varken), salades, stokbrood en uiteraard overheerlijke sausjes! Je hoeft dus niet meer naar de supermarkt!

Bakermat

Azië is naar alle waarschijnlijkheid de bakermat van gourmetten. Tijdens het gourmetten zit een clubje mensen rondom een tafel, heeft zijn eigen pannetjes en kookt zijn eigen gerechtjes. Het gourmetten is in Nederland door de jaren heen uitgegroeid tot een echte kersttraditie. Gourmetten is in zekere zin te vergelijken met raclette en steengrillen. Zwitserland is het land van raclette. Wordt bij het gourmetten gebruik gemaakt van vlees, vis en groente, bij raclette is dat kaas. Het bakken van kleine pannenkoeken en eitjes is bij het gourmetten ook mateloos populair.

Gourmetstellen

Als je gaat gourmetten kun je kiezen uit twee soorten gourmetstellen: spiritusbrander-gourmetstellen en elektrische gourmetstellen. De meeste gourmetstellen bestaan uit zes pannetjes. Bij steengrillen wordt gebruik gemaakt van een stenen plaat, die doorgaans van graniet is gemaakt. Deze plaat wordt van de onderkant verhit. Bij het steengrillen wordt heel weinig olie en boter gebruikt. Om deze manier wordt het eten niet zo vet, hetgeen gezond is!