Luxe vakantiehuisjes in Julianadorp!

Iedereen die een luxe vakantiehuisje wil boeken, komt in Julianadorp aan Zee prima aan zijn trekken. In het plaatsje aan de Noordzeekust zijn de exclusieve vakantieparken Villaparc Duynopgangh en Resort Duynzicht gevestigd. Op het eerst genoemde park staan vijftig vakantievilla’s en op het tweede drieëndertig.

Alle denkbare gemakken

Sommige huisjes op de bovengenoemde parken zijn zeer luxe en voorzien van alle denkbare gemakken zoals een vierpersoonssauna met aparte douche, flatscreen tv, digitale tv, dvd-speler, cd-speler, gratis wifi, aparte oven, magnetron, combimagnetron oven, vaatwasser, boxspringbedden, zonnebank, ligbad, op iedere verdieping een toilet, badkamer met dubbele wastafel, tuin op het zuiden, boven en beneden traphekjes, omheinde tuin, tuinmeubilair, vriezer, wasmachine, wasdroger, parkeergelegenheid voor de villa voor twee auto’s en open haard.

Breed en schoon

Naast deze luxe is er natuurlijk ook nog een hoofdprijs voor de bezoekers van de vakantieparken. Deze bonus ligt op slechts 400 meter van de parken: het strand van Julianadorp aan Zee. Het strand van Julianadorp aan Zee is in veel opzichten uniek te noemen. Zo is het strand breed en schoon. Brandschoon zelfs. Het strand van Julianadorp aan Zee wordt als het schoonste strand van de Kop van Noord-Holland beschouwd.

Geen horizonvervuiling

Er is dus amper vervuiling op het strand. Daarnaast is er ook geen horizonvervuiling vanaf het strand, hetgeen tegenwoordig behoorlijk uniek is. De meeste kustplaatsjes hebben namelijk te maken met windmolenparken in de Noordzee. Als je dan op het strand loopt, zie je in de verte de windturbines opdoemen. Hierdoor wordt het weidse gevoel dat je normaal aan de Noordzee ervaart helemaal teniet gedaan. Gelukkig is dat in Julianadorp aan Zee niet aan de orde!