Luxe vakantiehuisje met zonnebank of solarium in Julianadorp!

Als je op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee wil je natuurlijk graag met een mooi bruin gekleurd huidje weer naar huis keren. De enige voorwaarde is dan wel dat de zon af en toe schijnt. In Nederland is dat helaas niet altijd het geval. Vaak wordt ons landje geteisterd door binnendrijvende wolken die zich pardoes voor de zonnestraaltjes werpen.

Prima alternatief

Gelukkig is er een prima alternatief om toch nog een mooi kleurtje op te lopen zonder dat de echte zon schijnt: de hoogtezon oftewel solarium oftewel zonnebank. De zonnebank straalt, evenals de echte koperen ploert, uv-straling richting de huid van de mens. De pigmentcellen in de huid reageren op deze ultraviolette stralen. Ze gaan namelijk een bruine kleurstof aanmaken die de huid dien ten gevolge bruin kleurt.

Landal Beach Resort Oogduyne

Gelukkig zijn er in Julianadorp aan Zee veel vakantiewoningen die de beschikking hebben over een zonnebank, waaronder vakantiehuisje Pluk de Dag. Pluk de Dag bezit daarnaast nog veel meer luxe. Het vakantiehuisje heeft namelijk ook nog een bubbelbad én een sauna. Eén voor één wellness faciliteiten. Als klap op de vuurpijl staat Pluk de Dag op het Landal Beach Resort Oogduyne, een mooi vakantiepark. Op het park is ook een 18-holes golfbaan en een paradijselijk subtropisch zwembad aanwezig. Iedereen die vakantiehuisje Pluk de Dag boekt, heeft gratis toegang tot de faciliteiten van het park.

Het meest aantal zonuren

Het is natuurlijk geweldig dat er vakantiehuisjes in Julianadorp aan Zee zijn die uitgerust zijn met een zonnebank. Maar het toeval wil dat de Kop van Noord-Holland, waaronder Julianadorp aan Zee ressorteert, op jaarbasis het meest aantal zonuren van Nederland telt. En dat is nog niet alles. Het is ook de regio waar het het minst regent!