Luxe vakantiehuisje met bubbelbad in Julianadorp!

Als je in Julianadorp aan Zee een vakantiehuisje huurt dat in het bezit is van een hot tub, oftewel Whirlpool, oftewel Jacuzzi, oftewel bellenbad, oftewel bubbelbad is dat uiteraard een droom die uitkomt. In alle vijf benamingen gaat het om hetzelfde fenomeen; een bad met een temperatuur van ongeveer 28 graden Celsius waarin door lucht masserende belletjes worden geblazen. Jacuzzi is een merknaam. De andere makers van bubbelbaden mogen deze naam niet gebruiken om hun handelswaar aan te prijzen. 

Landal Beach Resort Oogduyne

Pluk de Dag is een vakantiewoning in Julianadorp aan Zee dat in het bezit is van een bubbelbad. Maar deze vakantievilla heeft nog veel meer luxe. Wat te denken van een eigen sauna en zonnebank! Pluk de Dag is dus een echt wellness-vakantie-huisje. Bovendien staat Pluk de Dag op een fantastisch vakantiepark: het Landal Beach Resort Oogduyne. De bewoners van de Pluk de Dag mogen gebruik maken van alle faciliteiten die op dit park zijn te vinden waaronder een golfbaan en een subtropisch zwemparadijs met een giga-glijbaan.

Noordzee

De huurders van Pluk de Dag kunnen dus gaan ronddobberen in hun eigen bubbeltjesbad of in het exotische zwembad van het park, maar de absolute bonus van een verblijf aan het kustplaatsje is uiteraard de Noordzee. Als het mooi weer is, is het natuurlijk heerlijk om in het Noordzeewater een duik te nemen. Het strand van Julianadorp aan Zee heeft een hoge reputatie; het is namelijk één van de schoonste en mooiste stranden van heel Nederland. Het fraaie strand van Julianadorp aan Zee heeft een lengte van maar liefst 4 kilometer. Door deze lengte is het dus nooit druk op het strand. Om op het strand te komen zijn er vier duinopgangen. Op het strand staan bovendien twee strandpaviljoens én de tachtig beroemde strandhuisjes!