Luxe vakantiehuis kopen in Julianadorp!

In Julianadorp aan Zee zijn luxe vakantiehuizen te koop. In het Noord-Hollandse kustplaatsje zijn makelaars actief die je kunnen helpen bij het kopen van een mooi vakantiehuis. De makelaars van Julianadorp aan Zee kunnen je van dienst zijn bij het kopen, verkopen en taxeren van vakantiehuisjes.

Huren

Naast het kopen van een vakantiehuis, kun je uiteraard ook een vakantiehuis huren in de badplaats. Julianadorp aan Zee beschikt over verschillende vakantieparken waar je kunt kiezen uit verschillende type van vakantiehuisjes. Daar zitten hele luxe vakantiehuisjes bij, maar ook vakantiehuisjes die wat soberder én goedkoper zijn.

Kop van Noord-Holland

Julianadorp aan Zee is gesitueerd in de zogenaamde Kop van Noord-Holland. De Kop van Noord-Holland is niet te vergelijken met de rest van de provincie Noord-Holland. Het eerst wat opvalt is de rust en leegte. Dat gevoel ontstaat al op het moment dat je voorbij Alkmaar rijdt. Met andere woorden; Julianadorp aan Zee is echt een bestemming voor rustzoekers. Alle ingrediënten zijn ook aanwezig, om die rust te bieden. Zo worden er steeds meer agrarische gronden omgezet naar natuurgronden. Er ontstaat dus steeds meer natuur rondom Julianadorp aan Zee.

Lang strand

Verder heeft het strand van Julianadorp aan Zee een grote lengte. Dan moet je denken aan meer dan 4 kilometer. Hierdoor is het nooit heel erg druk op het strand en ziet het er dus nimmer zwart van de mensen. Hoe anders is de situatie op andere plekken langs de Noordzeekust. Op zomerse dagen zijn er dan niet veel plekjes meer over op het strand!