Luxe tweede huis kopen in Julianadorp aan Zee!

Als je de eigenaar bent van een tweede huis in Julianadorp aan Zee heeft dat twee voordelen. Enerzijds beschik je dan immer over een fraaie accommodatie pal aan de Noordzeekust en anderzijds bestaat er de mogelijkheid om het huisje te verhuren waardoor je er zelfs nog aan kunt verdienen!

Vakantieparken

Naast het kopen van een vakantieaccommodatie, bestaat er uiteraard ook nog de mogelijkheid om een vakantiehuisje te huren in Julianadorp aan Zee, op één van de vele vakantieparken die het fraaie badplaatsje rijk is.

Noordzeehouting

Uiteindelijk gaat het er om dat je lekker op vakantie kunt gaan in Julianadorp aan Zee en dat je vervolgens kunt genieten van diens prachtige omgeving. Een omgeving die gezegend is met duinen, strand en Noordzee. Een Noordzee waarin niet alleen mensen kunnen zwemmen, maar waarin ook veel vissoorten leven. De Noordzeehouting is daar een fraai voorbeeld van.

Drie soorten

Heden ten dage wordt het eerste deel van de naam van de Noordzeehouting weggelaten en spreekt men dus gewoon van houting. Het bijzondere aan de houting is dat hij in het zoutwater leeft, maar in zoetwater paait. De houting behoort tot hetzelfde clubje van vissen waartoe ook de forel, zeeforel en zalm gerekend worden. Er bestaan drie soorten houting: pollan, kleine marene en grote marene. De houting vertoont overigens veel gelijkenis met de winde. De houting kan een lengte bereiken van meer dan 70 centimeter en een leeftijd van meer dan 20 jaar. Op het menu van de houting staan viskuit, wormpjes en slakjes.