Luxe strandslaaphuisjes op Noord-Beveland te Kamperland in Zeeland!

Zolang mensen al op de Nederlandse stranden recreëren, bestaan er strandhuisjes; Gemakkelijke hokjes waarin de badgasten zich kunnen omkleden en waar zij hun strandspulletjes kunnen opbergen. Nieuw zijn de zogenaamde strandslaaphuisjes. Dit zijn vakantiehuisjes die zich op het strand bevinden en waar de huurders het voorrecht hebben om er in te blijven slapen!

Verschillende plekken

Langs de vaderlandse kust zijn er verschillende plekken waar je een strandslaaphuisje kunt boeken. Ze staan er zestig op het strand van Kamperland. Kamperland is een plaatsje op het voormalige eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. Een stuk noordelijker in ons land zijn ze ook te vinden in de badplaats Julianadorp aan Zee. Hier is het aantal strandslaaphuisjes niet zestig, maar negentig. En er zijn nog wel meer verschillende tussen de strandslaaphuisjes van Zeeland en Noord-Holland.

Twee type strandslaaphuisjes

In Kamperland kun je kiezen uit twee type strandslaaphuisje. De strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee zijn allemaal van hetzelfde type. De strandslaaphuisjes van Kamperland staan het hele jaar door op het strand. De strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee daarentegen staan alleen gedurende het seizoen op het strand.

Verwijderd van het strand 

Als de dagen korter worden, worden de Noord-Hollandse strandhuisjes van het strand verwijderd en in een grote loods opgeslagen. Bij het begin van het voorjaar worden ze weer op het strand geplaatst en kunnen de liefhebbers weer de strandhuisjes gaan bewonen.

Unieke ervaring 

Iedereen zal begrijpen dat het een unieke ervaring is om op het strand te kunnen overnachten; je waant je midden in de natuur en bent toch voorzien van alle denkbare comfort. Waanzinnig!