Luxe strandhuisjes op het strand van het Grevelingenmeer boeken!

Op het strand van het Grevelingenmeer zijn luxe strandhuisjes te boeken in het plaatsje Ouddorp te Zeeland. Deze standhuisjes bevinden zich in het topsegment van de strandhuisjes. Wellicht in het topsegment van alle vakantiehuisjes van heel Nederland. De strandhuisjes behoren tot het Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort. Deze strandhuisjes zijn super de luxe.

Enorme vlucht

De populariteit van strandslaaphuisjes heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Bij een twintigtal Nederlandse kustplaatsen zijn de strandhuisjes te vinden. Waarschijnlijk komen er niet meer bij. De Nederlandse overheid heeft namelijk in 2016 besloten dat er niet meer mag worden gebouwd in de vaderlandse duinen en op het strand. Dat is eigenlijk maar goed ook. We moeten er voor waken dat er in Nederland Belgische toestanden gaan ontstaan. Bij onze zuiderburen is de gehele kustlijn namelijk volgebouwd. Niet echt mooi meer om te zien!

Snel volgeboekt

We moeten het dus doen met het aantal strand- en duinhuisje die nu zijn opgetrokken langs de kust. Helaas zijn veel mensen in de strandhuisjes geïnteresseerd. Ze zijn dus heel snel volgeboekt. Nog niet zo heel erg lang geleden gingen de meeste Nederlanders vakantievieren in de bossen van de Gelderland (Veluwe) en Drenthe (Het Drentse Wold), maar die tijd is voorbij. Men wil nu naar de kust! En de topaccommodaties van de kust vormen de strandhuisjes. Heel veel mensen willen daar graag in logeren. Ook voor kinderen is dat uiteraard een groot feest. Zij kunnen de hele dag met het zand spelen en in het water zwemmen!