Luxe strandhuisjes in Julianadorp aan Zee!

Het absolute vlaggenschip van de vakantiewoningen van Julianadorp aan Zee zijn de negentig strandhuisjes die op het strand geposteerd zijn! Deze goed geoutilleerde slaapstrandhuisjes vallen bijna ieder jaar in de prijzen van de meest bijzondere accommodaties van Nederland om vakantie te vieren!

Heel snel volgeboekt

Helaas zijn de strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee heel snel volgeboekt voor het zomerseizoen (juni, juli en augustus). Wie slim is boekt nog voor de maanden september en oktober. Vaak zijn er dan nog mogelijkheden én zijn de prijzen een stuk lager! Op deze manier kun je deze unieke accommodatie op het strand toch meemaken! Na oktober worden de strandhuisjes afgebroken en opgeslagen in een mega-loods van een bloembollenboer, om in april weer op het strand van Julianadorp aan Zee te worden opgebouwd.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is de eigenaar van de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee. Iedereen die een strandhuisje huurt, heeft ook gratis toegang tot de andere faciliteiten van het Landal Beach Resort Ooghduyne, zoals een subtropisch zwembad en tennisbanen. De strandhuisjes worden beheerd door twee medewerkers van het Landal Beach Resort Ooghduyne die gedurende het seizoen ook zelf in een strandhuisje wonen. Deze mensen zijn de hele dag klusjes aan het opknappen voor de gasten en maken bovendien alles schoon. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de koffers en overige bagage van de nieuwe vakantiegangers met een terreinwagen worden afgeleverd bij het slaapstrandhuisje.

Twee verdiepingen

Het twee verdiepingen tellende strandhuisje heeft een oppervlakte van 45 m2. Het bezit een woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Het sanitair bestaat uit een douche, wastafel en toilet. Verder heeft het strandhuisje een elektrische kachel, kinderbed, kinderstoel, magnetron, inductiekookplaat, traphekje, terras met tuin(strand)meubilair, flatscreen-tv met geïntegreerde radio/DVD-speler en gratis draadloos internet.

Keuken

In de keuken van het strandhuisje kun je lekker kokkerellen, maar mocht je daar onverhoopt geen zin hebben, kun je aan tafel schuiven bij de twee strandpaviljoens die ook op het strand van Julianadorp aan Zee te vinden zijn. Als klap op de vuurpijl is er iedere ochtend een broodservice waardoor je de stranddag kunt starten met een knapperend en kakelvers croissantje!

Duin- en strandlandschap

Het verblijf in de strandhuisjes is dus luxe, maar de omgeving waarin de huisjes zich bevinden, is ook van een onbetaalbare schoonheid: het duin- en strandlandschap van de Kop van Noord-Holland. Je hebt als het ware een privéstrand voor de deur. Het is bovendien meer dan fascinerend om getuige te zijn van de wisseling van eb en vloed. Als de zee woest is, voelt het alsof je op een schip zit, maar dan zonder dat je de deining voelt.

Meeuwen

Als je geluk hebt, maak je tijdens het verblijf in het strandhuisje alles mee: zomerse dagen, dagen dat het regent en dagen dat er een storm overtrekt. Maar het maakt niets uit: je zit droog in een luxe vakantiewoning waardoor je door de grote ramen naar buiten kunt turen om de elementen aan het werk te zien. Het zijn niet alleen de elementen waar je intens van kunt genieten, maar ook de dieren en planten die rijkelijk vertegenwoordigd zijn in het duinlandschap. Het is een gebied waar veel vogels zijn te spotten. Meeuwen zijn de meest voorkomende gevleugelde vrienden langs de Nederlandse kust.

Zeehonden

Als je geluk hebt, kun je naast de kustvogels zeezoogdieren waarnemen. In Nederland komen drie verschillende soorten zeezoogdieren voor: zeehonden, witsnuitdolfijnen en bruinvissen. Om de twee laatstgenoemde te zien, heb je wat meer geluk nodig. De gewone en de grijze zeehond zijn de twee zeehondsoorten die zich in de Nederlandse wateren laten zien.

Strandhuisjes in Zeeland 

Niet alleen in Julianadorp aan Zee zijn luxe strandhuisjes te vinden, ze staan ook op het strand van het Zeeuwse Kamperland: Roompot Beach Resort. Ook dit is een geweldige vakantiebestemming!