Luxe strandhuisjes huren in Zeeland!

De laatste jaren zijn strandhuisjes heel erg populair geworden. Als je naar de vaderlandse kust kijkt, zie je er steeds meer opduiken. De strandhuisjes waar ik het nu over heb, zijn de zogenaamde strandslaaphuisjes. In strandslaaphuisjes is het, zoals de naam al doet vermoeden, toegestaan om te slapen. Met het andere type strandhuisjes worden strandhuisjes bedoeld waar je op zomerse dagen strandspulletjes kunt opslaan. Dan moet je denken aan emmertjes, windschermen, et cetera.

Zeeland en Noord-Holland

In de provincies Zeeland en Noord-Holland zijn de mooiste en meest luxe strandhuisjes van heel Nederland te vinden. De strandhuisjes van Zeeland zijn te vinden in het badplaatsje Kamperland en de strandhuisjes van Noord-Holland bevinden zich op het strand van Julianadorp aan Zee.

Verschil 

Er zit wel een verschil tussen de strandhuisjes van beide badplaatsen. De strandhuisjes van Kamperland staan het hele jaar door op het strand en zijn dus ook het hele jaar door te boeken. In Julianadorp aan Zee is dat een ander verhaal; deze strandhuisjes worden aan het begin van de winter afgebroken, om aan het begin van de lente weer op het strand te worden geplaatst.

Geweldige ervaring

Slapen in een vakantiehuisje op het strand is uiteraard een geweldige ervaring. Je bent midden in de natuur. Als je ’s morgens wakker wordt en je kijkt door het raam naar buiten zie je de Noordzee en duinen. Dan vliegen er meeuwen over het strand en met een beetjes geluk spot je zeehonden in het Noordzeewater. De strandhuisjes van zowel Zeeland als Noord-Holland zijn bovendien super de luxe. Het ontbreekt werkelijk aan helemaal niets!