Luxe en comfortabele vakantievilla’s in Julianadorp!

 

Villaparc Duynopgangh en Resort Duynzicht zijn twee luxe vakantieparken in Julianadorp aan Zee. Op Villaparc Duynopgangh staan vijftig prachtige vakantievilla’s en op Resort Duynzicht zijn dat er drieëndertig.

Ontbreekt het aan niets

De villa’s op de genoemde parken zijn een lust voor het oog; ze zien er werkelijk prachtig uit. De architectuur van de huisjes sluit naadloos aan bij de fraaie omgeving van Noordzeekust, strand en duinen. Uiteraard ontbreekt het verder aan niets in de huisjes. De keukens zijn voorzien van vaatwasmachines, aparte ovens, combimagnetrons en koeldiepvriescombinaties. In de slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden. De woonkamers zijn opgesierd met breedbeeld-digitale-tv’s, dvd-spelers en cd-spelers. En in de badkamers staan ligbaden en sauna’s op je te wachten. Uiteraard is in de huisjes gratis wifi/gratis draadloos internet te ontvangen.

Uniek dorpje

Het is natuurlijk geweldig om tijdens je verblijf in Julianadorp aan Zee in een uiterst luxe verblijf te bivakkeren, zeker als je dan bedenkt dat je ook nog eens in een fantastisch mooi landschap vertoeft. Julianadorp aan Zee is namelijk een uniek dorpje. Aan de ene kant grenst het badplaatsje aan het Noordzeekustlandschap en aan de andere kant grenst het aan het typische Noord-Hollandse polderlandschap.

Geen windturbines

De Noordzeekust is ter hoogte van Julianadorp aan Zee brandschoon. Ieder jaar wordt het strand van Julianadorp aan Zee verkozen tot het schoonste en mooiste strand van de Kop van Noord-Holland. Naast het feit dat er amper strandvervuiling aanwezig is, is er ook geen horizonvervuiling vanaf het strand te bekennen. Tegenwoordig is dat aan de Nederlandse kust een zeldzaamheid aan het worden. Overal doemen in de Noordzee windmolenparken op en verpesten hiermee de horizon. In Julianadorp aan Zee kun je gelukkig nog een zuivere zonsondergang beleven, zonder dat deze door draaiende windturbines wordt vervuild.