Luxe camping in Julianadorp!

In Julianadorp aan Zee is het op de strandcamping ’t Noorder Sandt heerlijk vertoeven. De camping ligt op steenworp afstand (ongeveer 600 meter) van de Noordzeekust; op een zomerse dag kun je dus in korte tijd naar de zee wandelen.

Uitwaaien

Op het strand kun je dan lekker uitwaaien, schelpen zoeken, zwemmen, zonnebaden, bodyboarden, et cetera. Het strand van Julianadorp staat te boek als één van de mooiste en schoonste van Nederland. Bovendien telt de regio de meeste aantal zonuren per jaar van ons land. Daarnaast valt de minste regen van Nederland op jaarbasis in de Kop van Noord-Holland. Ideaal voor een zonnige, regenloze vakantie dus!

Huisdieren welkom

Op camping ’t Noorder Sandt zijn huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia’s, parkieten, papegaaien van harte welkom. Je mag zelfs je paard of pony meenemen; de camping is namelijk in het bezit van een manege (De Sandthapper) waar de edele dieren op pension kunnen.

Alle denkbare faciliteiten

Op de camping zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig zoals een prachtig nieuw zwembad (’t Spetternest). Tegenwoordig is iedereen verslaafd aan internet. Dus ook op vakantie wil je graag je email checken of iets opzoeken via Google. Op ’t Noorder Sandt is dat allemaal mogelijk. De camping is namelijk in het bezit van een eigen WiFi-netwerk (draadloos internet) waar je met je eigen apparaten (smartsphone, laptop, iPad of tablet) gratis kunt inloggen en het internet op kunt gaan.

Mini-kiosk

De camping is daarnaast ook in het bezit van een mini-kiosk. Dat is natuurlijk altijd handig als je iets bent vergeten zoals haringen voor de tent of andere kampeerbenodigheden. In de kiosk zijn ook koffie, thee, suiker, peper, zout, broodjes en andere levensmiddelen te verkrijgen. Bovendien kun je er verschillende kranten kopen.