Luxe appartementen kopen in Julianadorp!

Het is natuurlijk geweldig om een vakantieappartement te bezitten aan de vaderlandse kust. Aan de kust van het Noord-Hollandse plaatsje Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld. In Julianadorp aan Zee kun je appartementen kopen, maar je kunt ze ook huren. Op de diverse vakantieparken van Julianadorp aan Zee kun je luxe vakantieappartementen huren en boeken.

Steenworp afstand

De appartementen van Julianadorp aan Zee liggen op steenworp afstand van de Noordzeekust. Binnen een paar minuten ben je op het strand en kun je in de herfst en winter mooie strandwandelingen maken. In de zomer is het uiteraard een heel ander verhaal; dan kun je op het strand fijn je huidje bruinen en af en toe in de Noordzee plonzen om er verkoeling te vinden!

Kop van Noord-Holland

Julianadorp aan Zee ligt in een regio die men de Kop van Noord-Holland noemt. Op de kieper beschouwd, is het feitelijk een schiereiland; met aan de noordkant de Waddenzee, aan de westkant de Noordzee en aan de oostkant het IJsselmeer. Dit geeft  uiteraard veel mogelijkheden voor waterrecreatie.

Rust

Het grote voordeel van de Kop van Noord-Holland is bovendien de rust die je daar nog vindt. De rest van de provincie Noord-Holland is vrij druk. Dat geldt ook voor de badplaatsen. Probeer op een zomerse dag maar eens het strand van Zandvoort te bereiken. Dat zal niet meevallen. Door de rust die in Julianadorp aan Zee heerst, is het vooral een plekje die heel erg in trek is bij mensen met jonge gezinnen. Zij kunnen er heerlijk van de rust én van de natuur genieten!