Loslopende honden op het strand van Julianadorp!

Heerlijk met de hond een strandwandeling maken, dat is voor veel hondenliefhebbers een grote droom. Op het strand van Julianadorp is dat heel het jaar toegestaan, met als kanttekening dat van 1 mei tot 1 oktober de trouwe viervoeter wel verplicht aangelijnd dient te zijn. In deze periode is het namelijk heel druk op het strand met mensen die van zonnen en de zee houden. Loslopende honden zijn dan uiteraard niet gewenst.

Heerlijk met de hond een strandwandeling maken; dat is voor veel hondenliefhebbers een grote droom. Op het strand van Julianadorp aan Zee is dat het hele jaar toegestaan, met als kanttekening dat van 1 mei tot 1 oktober de trouwe viervoeter wel verplicht aangelijnd dient te zijn. In deze periode is het namelijk heel druk op het strand met mensen die van zonnen en de zee houden. Loslopende honden zijn dan uiteraard niet gewenst.

Mooiste strand

Bovendien wordt van de eigenaren van honden verwacht dat zij de uitwerpselen van hun trouwe viervoeters netjes opruimen. Het strand van Julianadorp aan Zee wordt al heel erg lang uitgeroepen en verkozen tot het schoonste en mooiste strand van Nederland en men wil dat uiteraard zo houden. En om dat zo te behouden wil men ook alle hondenpoep op het strand weren.

Strandwandeling

Je kunt een hond doorgaans geen groter plezier doen dan met een strandwandeling. De beesten gaan dan van vreugde helemaal door het lint. Zeker als er dan nog andere honden op het strand zijn, is het feest compleet. Je ziet ze dan met elkaar ravotten, diepe kuilen graven en in het zeewater springen. Op deze manier kunnen ze mooi van hun overtollige energie afkomen!

Vakantieparken

Als je op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee hoef je zeker je hond niet thuis te laten. In de vakantieparken Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana bijvoorbeeld zijn honden van harte welkom. De accommodaties (vakantiehuisjes, strandhuisjes en vakantieappartementen) die zij aanbieden zijn uitermate hondvriendelijk. Het is natuurlijk heerlijk dat je tijdens je vakantie je hond geen minuut hoeft te missen!