Leuke kinderactiviteiten in Julianadorp aan Zee!

Voor gezinnen met (jonge) kinderen is Julianadorp aan Zee een perfecte vakantiebestemming. Als kinderen oog in oog komen te staan met het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje voelen zij direct de behoefte om iets met het strandzand te doen.

Zandbouwsels

Het is alsof ze terecht zijn gekomen in één grote zandbak. Op het strand willen zij maar al te graag zandkastelen bouwen, diepe kuilen graven en zandkoekjes ‘bakken’! Als klap op de vuurpijl zijn zij voornemens om het opkomende zeewater tegen te gaan houden door het opwerpen van dijken en het uitgraven van kanaaltjes en greppeltjes. Voor de kids is het uiteraard wel een beetje frustrerend om te zien dat uiteindelijk de opkomende Noordzee het spel wint en alle zandbouwsels wegspoelt.

Alternatieven 

Er zijn natuurlijk ook dagen dat het weer niet echt uitnodigt om naar het Noordzeestrand van Julianadorp aan Zee te togen. Tijdens dit soort dagen is het wel zo fijn als er verschillende alternatieven voorhanden zijn.

Vakantieparken

Als je tijdens het verblijf in Julianadorp aan Zee in één van de vakantieparken logeert, heb je geluk. De parken organiseren veel leuke dingen voor hun jonge gasten. Zo hebben de parken midgetgolfbanen op hun terreinen. Als je liever tegen een grote bal slaat, is dat ook helemaal geen probleem; de vakantieparken zijn ook in het bezit van tennisbanen waar voor niets kunt gaan tennissen.

Kinderboerderijen

Het leeuwendeel van de kinderen is helemaal gek van dieren. Dat komt goed uit, op sommige vakantieparken in Julianadorp aan Zee zijn kinderboerderijen en dierenweides aanwezig. Op de dierenweides dartelen hertjes en geitjes rond. Wie smelt daar nou niet van?

Klimrekken

Een andere grote hobby van kinderen is klimmen en klauteren. Gelukkig zijn de vakantieparken ook in het bezit van speeltuintjes waar de koters helemaal los kunnen gaan op onder andere de klimrekken!