Leuke activiteiten in Julianadorp!

Eén van de mooiste vakantiebestemmingen die je kunt bedenken is Julianadorp aan Zee! Het is bovendien een vakantiebestemming waar heel veel is te doen. Heel veel activiteiten dus! Het kustlandschap van Julianadorp aan Zee werkt als een magneet op heel veel mensen. Er zijn natuurlijk maar heel erg weinig mensen die niets met de Noordzee hebben! In de zomer is het één groot feest op het strand van Julianadorp aan Zee. Kleine kinderen en hun ouders hebben dan de grootste schik op het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje!

Uiteraard heeft Julianadorp veel meer te bieden dan alleen maar het strandleven! In het dorp zelf en in haar omgevingen zijn er tal van activiteiten te ontplooien zoals zwemmen, zeilen, zeevissen, windsurfen, waterskiën, wakeboarden, wadlopen, vogelspotten, vliegeren, tennissen, supboarden, paardrijden, kitesurfen, kanoën, golfsurfen, golfen, flyboarden, fietsen, deltavliegen en blokarten!

Ook als je wat minder sportief bent aangelegd hoef je jezelf in Julianadorp aan Zee geen moment te vervelen zoals zijn er tal van leuke bezienswaardigheden te bezoeken zoals het fraaie Attractiepark De Goudvis in Sint Maartenszee, de kaasstad Alkmaar, het grote Amstelmeer, het bloembollendorp Anna Paulowna, de bloembollenvelden in het voorjaar, het bloembollendorp Breezand, de indrukwekkende bunkers uit de Tweede Wereldoorlog in het duingebied van Julianadorp aan Zee, het supergezellige Callantsoog, het betoverende Camperduin, De Helderse Vallei in Den Helder, De Kerf in de duinen van Schoorl, De KlimVallei in Den Helder, De Putten in Petten, het veelzijdige Den Helder, het unieke Den Oever, het historische Enkhuizen, het indrukwekkende Fort Kijkduin in Huisduinen, het kleine Groot Keeten, Helderse Duinen in Den Helder, Het Klimduin in Schoorl, Het Wildrijk in Sint Maartenszee, De Hondsbossche Zeewering in Petten, Hoorn, Hippolytushoef, Kolhorn, Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, Lange Jaap, Mariëndal, het interessante Marinemuseum, historisch Medemblik, het oneindige Noordhollands Duinreservaat, het fraaie Petten, het Reddingsmuseum in Den Helder, Schagen, Schoorl, Sint Maartenzee, betoverend Texel, Vliegveld de Kooy in Den Helder, het voormalige Waddeneiland Wieringen en het wonderschone Zwanenwater in Callantsoog.