Lastminute vakantiehuisjes met gratis wifi in Julianadorp!

Iedereen die een accommodatie (vakantiehuis, vakantieappartement of strandhuis) boekt in Julianadorp aan Zee, wil uiteraard over gratis wifi/draadloos internet kunnen beschikken. Zodat je op je vakantieadres gratis en voor niets je iPad, tablet, smartphone en laptop kunt gebruiken. Gelukkig zijn de accommodaties op het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana uitgerust met gratis wifi/draadloos internet.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is een groot familievakantiepark met alle denkbare faciliteiten. De grootste bonus van het park is uiteraard het feit dat het op steenworp afstand van de Noordzee ligt. Voor de meeste mensen heeft de zee een zeer hoge aantrekkingskracht; je kunt uren kijken hoe de golven breken op het strand en hoe uiteindelijk de zon uitdooft in de zee. Kinderen kunnen zich uiteraard urenlang amuseren op het strand. Zijn kunnen met schepjes en emmertjes diepe kuilen graven en fraaie zandkastelen bouwen. Om uiteindelijk aan het einde van de stranddag te moeten toezien hoe de golven de bouwwerkjes stukje bij beetje wegvagen.

Bungalowpark Strandslag Juliana

Het Hogenboom Strandslag Juliana is eveneens een groot familiepark met ook enorm veel faciliteiten en ook hier ligt het park vlak in de buurt van de Noordzee. Het kustgebied is niet alleen interessant om er te zwemmen in de Noordzee, lekker te zonnen op het strand en kuilen te graven in het zand, het is ook voor natuurliefhebbers zeer aantrekkelijk. Zo vormt het duinlandschap een belangrijke leefomgeving voor tal van unieke planten- en diersoorten. Daarnaast zwemmen er in de Noordzee dieren die een diepe indruk bij mensen achterlaten. Zeehonden bijvoorbeeld. Normaal komen deze zeezoogdieren voor in de Waddenzee en in de wateren van Zeeland, maar ook voor Noordzeekust laten zij zich regelmatig zien.