Lastminute vakantiehuisjes met gratis draadloos internet in Julianadorp!

Tegenwoordig wil iedereen op zijn vakantieadres in zijn accommodatie (strandhuisje, vakantieappartement of vakantiehuisje) in Julianadorp aan Zee beschikken over gratis draadloos internet/gratis wifi. Op deze manier kun je ook tijdens je vakantie gebruik maken van je laptop, smartphone, tablet of iPad. Het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana beschikken gelukkig over gratis draadloos internet/gratis wifi.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Een groot familievakantiepark in Julianadorp aan Zee is het Landal Beach Resort Ooghduyne. Op dit park zijn veel faciliteiten aanwezig. Het meest aantrekkelijke aan het park is uiteraard het feit dat de Noordzee om de hoek ligt. Er zijn maar weinig mensen in de Nederland die niet betoverd raken door de prachtige Noordzee. De golven breken op een mooi manier op het strand en de zon dooft aan het einde van de dag in het zeewater. Uiteraard amuseren kinderen zich kostelijk op het strand. Gewapend met schepjes, emmertjes en netjes graven ze kuiltjes, maken zandkasteeltjes en proberen visjes te vangen. Helaas is de zee aan het einde van de dag meedogenloos en worden alle bouwwerkjes door het wassende water weggespoeld.

Bungalowpark Strandslag Juliana

Naast het Landal Beach Resort Ooghduyne beschikt Julianadorp aan Zee ook nog over een ander groot familiepark: Hogenboom Strandslag Juliana. Op dit park zijn eveneens veel faciliteiten en mogelijkheden aanwezig. Daarnaast ligt Hogenboom Strandslag Juliana bijna letterlijk op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Het Nederlandse kustgebied is niet alleen belangrijk voor de recreatie van mensen, het heeft ook een rijke flora en fauna. Tal van unieke planten en dieren leven op het overgangsgebied van zee, strand en duinen.