Lastminute vakantiehuisjes in Julianadorp!

Als je niet te veel wil betalen voor een vakantiehuisje in Julianadorp aan Zee, boek je slim een last minute aanbieding. Lastminutevakanties zijn supervoordelig, je betaalt altijd de laagste prijs. Bij de vakantieparken Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana, zijn vaak aantrekkelijke last minute accommodaties te boeken en verblijf je voor een zeer lage prijs in een mooi vakantiehuisje, fraai appartement of uniek strandhuisje.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is het grootste vakantiepark van Julianadorp aan Zee. Op het ruim opgezette familiepark staan 284 mooie vakantiehuisjes, 50 fraaie vakantieappartementen en 66 unieke strandhuisjes. Mensen die voor een vakantiehuisje op het park gaan, kunnen kiezen uit vijf verschillende typen vakantiehuisjes: vrijstaande villa’s voor 4, 6, 8 of 10 personen of een 2-onder-1-kap villa voor 6 personen.

Bezoekers die liever hun verblijf in het Landal Beach Resort Ooghduyne doorbrengen in een vakantieappartement hebben de keuze uit twee verschillende typen appartementen: tweekamerappartementen en vierkamerappartementen. Toeristen die de ultieme vakantiebeleving willen meemaken, kiezen voor de beroemde strandhuisjes die op het strand Julianadorp aan Zee zijn gebouwd. In totaal beheert het Landal Beach Resort Ooghduyne 66 strandhuisjes, ook wel strandslaaphuisjes genoemd. Als je in zo’n strandhuisje wil slapen, moet je wel snel zijn met boeken. Er is ieder jaar namelijk veel meer vraag dan aanbod naar de huisjes.

Hogenboom Strandslag Juliana

Het Hogenboom Strandslag Juliana is een ander groot vakantiepark in Julianadorp. Op het park staan 300 vakantiebungalows en een appartementencomplex met 50 vakantieappartementen. Mensen die voor een vakantiebungalow op het park gaan, kunnen kiezen uit drie verschillende typen bungalows: zeestel (4 personen), strandparel (4 of 6 personen) en albatros (5 of 6 personen). Bezoekers die liever hun verblijf in Hogenboom Strandslag Juliana doorbrengen in een vakantieappartement hebben de keuze uit twee verschillende typen appartementen: tweekamerappartementen en driekamerappartementen.