Lastminute vakantie met gratis draadloos internet in Julianadorp!

Ook op vakantie in Julianadorp aan Zee wil iedereen met zijn iPad, tablet, smartphone of laptop kunnen werken. Gratis wifi/gratis draadloos internet is dan ook voor veel mensen een voorwaarde bij het boeken van een accommodatie (vakantiehuisje, vakantieappartement of strandhuisje). Op de grote vakantieparken van Julianadorp aan Zee (Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana) zijn gelukkig deze faciliteiten aanwezig.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne heeft veel faciliteiten én ligt dicht bij de Noordzee. Een Noordzee die iedere dag anders is. In de zomer nodigt het strand uit om heerlijk te zonnen en kunnen de kinderen fijn met het strandzand spelen. In de overige jaargetijden kun je er heerlijk lange strandwandelingen maken en er lekker uitwaaien. Mensen die van surfen, kitesurfen of zeilen houden, kunnen op dagen dat er wind staat het water op gaan om naar alle hartenlust hun sport beoefenen. Vanaf het strand van Julianadorp is het een fraai gezicht om deze watersporters te bekijken.

Strandslag Strandslag Juliana

Evenals het Landal Beach Resort Ooghduyne beschikt Strandslag Strandslag Juliana over veel faciliteiten én ligt het ook dicht bij de Noordzee. Heel dicht bij de Noordzee zelfs, slecht een paar 100 meter. De Noordzeekust is voor veel Nederlanders een belangrijke plek om te recreëren. Daarnaast is het Noordzeekustgebied voor talloze dieren en planten een belangrijk leefgebied. De duinen, de zee en het strand vormen een unieke drie-eenheid waar onder andere kust- en zeevogels leven. Voor vogelliefhebbers is de kust dan ook een geweldige plek om vogels te kunnen spotten!