Lastminute aanbiedingen vakantiehuisjes Julianadorp!

Zoek je een goedkope vakantie in Julianadorp aan Zee? Boek dan een lastminute aanbieding in één van de grote vakantieparken van het fraaie kustplaatsje in de Kop van Noord-Holland. Zowel het Landal Beach Resort Ooghduyne als het Hogenboom Strandslag Juliana geven vaak lastminute aanbiedingen die zeer aantrekkelijk zijn.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is een prachtig groot park. Het is een soort dorpje waar het aan niets ontbreekt. Op een afstand van een kleine 600 meter van het park lonkt de Noordzee, het strand en de duinen. Hup de kinderen in de bolderwagen en een heerlijk dagje op het strand doorbrengen!

Is het wat minder mooi weer? Ook geen enkel probleem! De vakantiehuisjes en vakantieappartementen op het park zijn zeer fraaie onderkomens waar je jezelf geen minuut hoeft te vervelen. Landal Beach Resort Ooghduyne is een echt familiepark waar veel is te ondernemen. Zo is er een subtropisch zwembad (met een zeer lange glijbaan, een speciaal kinderbad, een gezellige zwemmersbar, een lekkere sauna en een solarium), tennisbanen, bowlingbanen en klimtoestellen voor de kinderen. Parkgasten die toevallig van golfen houden, komen ook prima aan hun trekken; op het park ligt de fantastisch mooie Golfbaan Ooghduyne!

Hogenboom Strandslag Juliana

Julianadorp aan Zee heeft naast het Landal Beach Resort Ooghduyne nog een ander groot familievakantiepark: Hogenboom Strandslag Juliana. Op dit park staan meer dan 300 zeer fraaie bungalows en een complex met ongeveer 50 appartementen. Evenals het Landal Beach Resort Ooghduyne ligt Bungalowpark Strandslag Juliana op steenworp afstand van de Noordzeekust. En ook dit park is uitgerust met tal van faciliteiten zoals een bowlingbaan, restaurant, skelter-, fiets- en bolderwagenverhuurmogelijkheden, tennisbaan, midgetgolfbaan, dierenweide met leuke dieren en  een waterspeelplaats voor de kids.