Lang verblijf kortingen in Julianadorp!

Kortingen! Daar zijn mensen dol op! En terecht, het kan een hoop geld schelen. Als je voornemens bent om in Julianadorp aan Zee op een vakantiepark lang te verblijven, kom je in aanmerking voor een lang verblijf korting. Deze kortingen kunnen oplopen van 50 tot wel 80%, dit zijn natuurlijk hele hoge kortingen. Het Landal Beach Resort Oogduyne is één van de vakantieparken in Julianadorp aan Zee waar deze kortingen te scoren zijn!

Landal

Landal GreenParks is overigens de grootste aanbieder van bungalowparken van Nederland. Naast het Landal Beach Resort Oogduyne in Julianadorp aan Zee, bezit de onderneming nog 50 andere bungalowparken in ons land. Ook buiten Nederland heeft Landal GreenParks bungalowparken, in totaal 24. Hongarije, Zwitserland, Oostenrijk, België en Duitsland zijn de landen waar Landal GreenParks is vertegenwoordigd.

Heel veel accommodaties

In totaal zijn er bij Landal GreenParks meer dan 12.000 bungalows/vakantiehuisjes/strandhuisjes/appartementen te boeken, daarnaast beschikken zeven vakantieparken van Landal GreenParks over een campings die over meer dan 1.600 kampeerplaatsen beschikken. Het hoofdkantoor van Landal GreenParks zetelt in Leidschendam. Het bedrijf heeft meer dan 2.500 medewerkers in dienst!

Hogenboom

Een andere grote aanbieder van vakantieparken in Julianadorp aan Zee is Hogenboom Vakantieparken. Hogenboom is in Julianadorp aan Zee onder andere de uitbater van vakantiepark Strandslag Juliana. Dit is een prachtig vakantiepark, dat bovendien op steenworp afstand van het Noordzeestrand afligt.

Nierdialyse 

Hogenboom Vakantieparken maakt sinds 2009 onderdeel uit van het bedrijf Roompot. Dit bedrijf heeft nu meer dan 150 vakantieparken door heel Europa heen. Deze vakantieparken zijn onder ander te vinden in België, Duitsland, Nederland en Frankrijk. De Hogenboom Vakantieparken kenmerken zich onder andere voor de grote aandacht die wordt geschonken aan speciale zorgvoorzieningen op de vakantieparken, waaronder de mogelijkheid tot nierdialyse.