Landal heeft weer een nieuw zwembad in Julianadorp!

Vakantie vieren aan de Noordzeekust is voor veel mensen één groot feest. Zeker gedurende de zomer is het fantastisch om verkoeling te zoeken in het Noordzeewater. Dat geldt uiteraard ook voor de situatie in Julianadorp aan Zee. Het strand van deze Noord-Hollandse kustplaats is middels vier duinopgangen te bereiken.

Landal Beach Resort Oogduyne en camping ’t Noorder Sandt

Helaas is het niet 365 dagen per jaar mogelijk om in de Noordzee te zwemmen. Op veel dagen is het water namelijk te koud. Toeristen die hun vakantie boeken op het vakantiepark Landal Beach Resort Oogduyne of op de camping ’t Noorder Sandt hebben echter geluk. Het vakantiepark en de camping zijn namelijk in het bezit van fraaie tropische zwembaden.

Brand

Het zwembad van het Landal Beach Resort Oogduyne brandde echter in december 2015 af. Daarmee verloor het vakantiepark een belangrijke faciliteit voor haar gasten. Maar de leiding van Landal liet niet veel tijd verloren gaan. Binnen zes maanden werd er weer een nieuw zwemparadijs uit de grond gestampt en waren de (zwem)gasten weer van harte welkom.

Iedereen is welkom

Het mooie van het Landal-zwembad is, is dat het niet alleen maar toegankelijk is voor de gasten van het park, maar ook voor niet-gasten. Uiteraard is het voor de gasten van Landal gratis en moeten niet-gasten een kaartje kopen. Het zwembad is 365 dagen per jaar geopend, dus er kan immer gezwommen worden in Julianadorp aan Zee.

Omgeving

Ook in de omgeving van Julianadorp aan Zee zijn veel openbare zwembaden te bezoeken. Zo is het op steenworp afstand liggende Den Helder in het bezit van een prachtig zwembad.