Kindvriendelijke vakantiehuisjes in Julianadorp!

Iedereen met een baby’tje of jonge kinderen, kan met een gerust hart op vakantie naar Julianadorp aan Zee. De vakantieparken Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn zeer kindvriendelijk. In deze twee parken zijn onder andere zwembaden, speeltuinen, kinderbowlingbanen, midgetgolfbanen, maneges en dierweides aanwezig. Daarnaast worden er doorlopend kinderactiviteiten georganiseerd.

Ingesteld op kinderen

Ook de accommodaties (vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes) in de twee bovengenoemde familieparken zijn ingesteld op gezinnetjes met (jonge) kinderen. Zo bezitten veel accommodaties traphekjes, kinderbedjes, magnetrons voor het opwarmen van flesjes voor baby’s, bolderkaren, speciale kinderkamers, stapelbedden, kinderfietsjes, kinderbedjes, kinderboxen, kinderstoeltjes en kinderstoelen.

Noordzee om de hoek

Het grote voordeel van Julianadorp aan Zee is natuurlijk dat de Noordzee om de hoek ligt. Kinderen vinden het uiteraard geweldig om in de zomer op het strand met emmertjes en schepjes te spelen en kuilen te graven en zandkastelen te bouwen. Dat aan het einde van de dag het water van de Noordzee alle bouwwerkjes weer wegspoelt, mag uiteraard de pret niet drukken.

Herkenningspunten

Op het strand van Julianadorp aan Zee staan een paar herkenningspunten voor als de kinderen hun ouders niet meer terug kunnen vinden. Het is belangrijk om aan het begin van een stranddag de kinderen erop te wijzen dat als ze mamma of pappa kwijt zijn, ze dan daar naartoe moeten lopen. Gelukkig is er op het strand van Julianadorp aan Zee ook de strandwacht aanwezig die uiteraard een oogje in het zeil houdt en verdwaalde kinderen weer bij hun ouders herenigt.

Strandpaviljoens

Als kinderen onverhoopt naar de toilet moeten, zijn er gelukkig twee strandpaviljoens op het strand van Julianadorp aan Zee met de nodige sanitaire voorzieningen. Overigens kun je in de strandpaviljoens ook heerlijk eten en drinken!