Kinderactiviteiten in Julianadorp aan Zee!

Julianadorp aan Zee is een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op zomerse dagen oefent het Noordzeestrand van het Noord-Hollandse kustplaatsje een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op kinderen. Zij wanen zich dan in een grote zandbank en raken helemaal door het dolle heen. Er worden diepe kuilen gegraven, zandkoekjes ‘gebakken’ en zandkastelen geboetseerd. Wat ook altijd mooi om te zien is, is dat de kids de zee proberen tegen te houden middels ingenieuze kanaaltjes en dijkjes.

Alternatieven

Helaas is het niet iedere dag strandweer in ons polderlandje. Als je dan met kinderen in een badplaats als Julianadorp aan Zee bent, is het natuurlijk wel zo prettig als er leuke alternatieven zijn om te doen.

Vakantieparken

Gelukkig wordt er op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee veel georganiseerd voor kinderen. Daarnaast is er voor kinderen ook veel te doen op de parken. Zo zijn de meeste vakantieparken in het bezit van midgetgolfbanen waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Als zij liever een tennisballetje slaan, is dat ook geen enkel probleem. Op de parken zijn verschillende tennisbanen aanwezig waar gratis en voor niets getennist kan worden.

Kinderboerderijen

De meeste kinderen worden ook erg gelukkig van dieren. Ook dan kom je op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee prima aan je trekken op de verschillende kinderboerderijen. Daar kunnen ze naar hertjes kijken en geitjes voeren met stukjes brood.

Speeltuintjes

Kinderen vinden het ook erg leuk om te klauteren en klimmen. Ook dat is helemaal geen enkel probleem. Op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee zijn namelijk diverse speeltuintjes aanwezig waar kinderen heerlijk kunnen spelen op klimrekken en andere speelattributen.