Kerstvakantie vieren in een vakantiehuisje in Julianadorp!

Mensen zijn dol op vakanties! De meeste mensen gaan in de zomer op vakantie; ze stappen in een vliegtuig of gaan met de auto weg. Naast de zomervakantie is ook de Kerstvakantie een ideale tijd om lekker weg te gaan. Het is een tijd dat veel mensen niet hoeven te werken en fijn samen zijn met de familie.

Julianadorp aan Zee 

Eén van de leukste plaatsen om de Kerst te vieren, is Julianadorp aan Zee. Deze Noord-Hollandse kustplaats onderscheidt zich op velerlei opzichten van de andere vaderlandse kustplaatsen. Zo is het strand er superschoon en heel erg mooi.

Vakantieparken 

In Julianadorp aan Zee zijn verschillende vakantieparken waar je fantastische vakantiehuisjes kunt huren. Bovendien wordt er met de Kerstperiode gestunt met aanbiedingen en kortingen voor het verblijf in de vakantiehuisjes. Als je geen zin hebt om te zelf te gaan koken met de Kerst is dat ook geen probleem. Op de parken zijn verschillende uitstekende restaurants aanwezig waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Strandwandelingen

Het nadeel van de Kersttijd is uiteraard dat er altijd te veel wordt gegeten en gedronken. Maar dat is natuurlijk met het Noordzeestrand in de buurt geen enkel probleem. Je kunt er heerlijke strandwandelingen maken en de nodige pondjes vliegen er dan weer van af! Om op het strand van Julianadorp aan Zee te komen, zijn er maar liefst vier strandopgangen in het kustplaatsje aanwezig. Op het strand zijn ook de nodige faciliteiten zoals strandpaviljoens. Hier kun je na een strandwandeling heerlijk wat gaan eten en drinken.