Kerstdagen vieren in vakantiehuisje in Julianadorp aan Zee!

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Het is een tijd van lekker eten en drinken. Een tijd van een mooie sfeer. Een sfeer van versierde kerstbomen en kerststallen. Een tijd om fijn met z’n allen achter de tv te kruipen en weg te zwijmelen bij de kerstfilmklassieker ‘A Christmas Carol’ met het geweldige karakter Scrooge.

Witte Kerst

Het is ook een tijd dat iedereen droomt van een witte Kerst, mensen kijken naar het Journaal en hopen dat de weerman sneeuw voorspelt. Een witte Kerst is een ultieme Kerst. Dan kun je buiten sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen maken.

Buiten de deur

Om van Kerst helemaal een topevent te maken, is het interessant om Kerst een keer buiten de deur te vieren. In een vakantiehuisje bijvoorbeeld. Gezellig met vrienden of kennissen. Uiteraard staan er door heel Nederland vakantiehuisjes, maar het meest bijzonder zijn de vakantiehuisjes die zich aan de Noordzeekust bevinden. De Noordzee is immer een extra bonus als je op vakantie gaat.

Julianadorp aan Zee

Eén van de topbestemmingen aan de Noordzeekust is het badplaatsje Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee bevindt zich in het noorden van de Kop van Noord-Holland, net onder de rook van Den Helder.

Vakantieparken

In Julianadorp aan Zee heb je de keuze uit verschillende vakantieparken die vol staan met verschillende soorten vakantieaccommodaties. Gedurende de Kerst wordt er veel gestunt met aanbiedingen en kortingen waardoor je voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Op deze manier wordt het kerstfeest een nog groter feest dan dat het doorgaans al is!