Kampeerwinkel en kampeerbenodigdheden in Julianadorp!

Iedereen die in Julianadorp aan Zee gaat kamperen op één van de vele campings (gewone campings, mini-campings of boerencampings) die het kustplaatsje rijk is, zal daar geenszins spijt van krijgen. Julianadorp aan Zee heeft namelijk het mooiste én schoonste strand van Nederland. Daarnaast heeft de Kop van Noord-Holland, waar Julianadorp midden in ligt, op jaarbasis het meest aantal zonuren én de minste regenval. Tel uit je winst!

Nadeel

Om te kunnen kamperen met een tent, camper of caravan moet je veel spulletjes van thuis meenemen. Dat is juist zo leuk aan kamperen! Echter daar zit dan gelijk het nadeel van kamperen; je kunt kampeerbenodigdheden vergeten zijn of ze gaan tijdens de kampeervakantie kapot.

Haringen

Kampeerbenodigdheden (kampeerartikelen) als scheerlijnen, haringen, tentstokken, vochtvangers, droogcarrousels, waslijnen, hangmatten, luifels, dakluifels, voortenten, windschermen, grondpennen, grondzeil, campingstoelen, campingtafels, koelboxen, tafel- en keukengerei, kachels, airconditioning, dakventilatie, verwarming, dakluiken, gasvullingen, branders, drukregelaars, gasslangen, LPG-tanks, damptanks, chemische toiletten, acculaders en spanbanden kunnen vergeten zijn of kunnen tijdens het verblijf in Julianadorp de geest geven.

Campingwinkel

Gelukkig bezitten de meeste campings in Julianadorp aan Zee een campingwinkel waar naast levensmiddelen en krantjes ook kampeerbenodigdheden zijn te verkrijgen. Eén van de campings die een campingwinkel op het terrein heeft staan is strandcamping ’t Noorder Sandt.

Bloembollenvelden

Strandcamping ’t Noorder Sandt is een prachtige camping waar tenten, campers en caravans meer dan welkom zijn. De camping ligt op slechts 600 meter van het Noordzeestrand. Verder kijk je vanuit de camping fraai uit over de bloembollenvelden die in grote mate aanwezig zijn in de omgeving van Julianadorp. Zeker in het voorjaar (april en mei) is het een geweldig mooi gezicht als al die miljoenen bloembollen tot bloei komen!