Kampeerartikelen en kampeerwinkel in Julianadorp!

Als je in Julianadorp aan Zee gaat kamperen, zul je dat nimmer betreuren. Het kustplaatsje is in het bezit van heel veel campings. Dat zijn reguliere campings, familiecampings, gezinscampings, boerencampings, kamperen-bij-de-boer-campings en minicampings.

Unieke badplaats

Julianadorp aan Zee is in velerlei opzichten een unieke badplaats; het heeft het mooiste en schoonste strand, het meest aantal zonuren én de minste neerslag van Nederland. Dit zijn natuurlijk de ideale ingrediënten voor een perfecte kampeervakantie.

Goede voorbereiding

Als je gaat kamperen, vereist dat een goede voorbereiding. Naast de tent, camper, motorhome of caravan moet er veel spul meegenomen worden. Het laden en inpakken is dan ook een zorgvuldig klusje. Voor iedere kampeerder zit daar ook de grootste angst: heb ik alles wel meegenomen, ben ik niets vergeten? Daarnaast kunnen er ook kampeerspulletjes tijdens het kamperen kapot gaan!

Er gaat iets kapot …

En als blijkt dat je iets vergeten bent of er gaat iets kapot, waar koop je dan op je vakantiebestemming de spullen die ontbreken of kapot zijn? Gelukkig hebben de meeste campings van Julianadorp aan Zee een campingwinkeltje waar je kampeerartikeltjes als spanbanden, acculaders, chemische toiletten, damptanks, LPG-tanks, gasslangen, drukregelaars, branders, gasvullingen, dakluiken, verwarming, dakventilatie, airconditioning, kachels, tafel- en keukengerei, koelboxen, campingtafels, campingstoelen, grondzeil, grondpennen, windschermen, voortenten, dakluifels, luifels, hangmatten, waslijnen, droogcarrousels, vochtvangers, tentstokken, haringen en scheerlijnen kunt kopen.