Kampeerartikelen en kampeerbenodigdheden in Julianadorp!

Het voorjaar komt eraan. Dat betekent dat de zon zich meer en meer laat zien, dat het kwik in de thermometer hoger gaat klimmen, dat lammetjes gaan verschijnen in groene weilanden, dat bomen en struiken gaan uitlopen en hun bloemen al welriekend tot volle bloei gaan komen én dat … het gaat kriebelen bij mensen waarbij het kampeerbloed door de aderen kolkt!

Kamperen

Kamperen kan door heel Nederland. Je kunt je tentje opzetten in het heuvelachtige terrein van het zuiden van Limburg tussen de hamsterende korenwolven, je kunt je campertje parkeren in de donkere bossen van de Veluwe tussen de knorrende zwijntjes óf je je kunt je caravan plaatsen in het duinlandschap van de Noordzeekust tussen de fladderende zeemeeuwen.

Julianadorp aan Zee

Als je voor de laatste optie kiest, is Julianadorp aan Zee geen slechte keuze. Dit Noord-Hollandse badplaatsje kent een paar unieke eigenschappen. Julianadorp aan Zee heeft namelijk het mooiste en schoonste strand van Nederland én de meeste zonneschijn en minste regenval van ons kikkerlandje. Garanties voor een kampeervakantie die bijna niet in het regenwater kan vallen!

Kampeermogelijkheden

In Julianadorp aan Zee zijn talloze kampeermogelijkheden: mini-campings, boerencampings, kamperen-bij-de-boer-camping, gewone campings, et cetera. Als je naar zo’n camping gaat, is het natuurlijk belangrijk dat je niets vergeet en dat gedurende het kamperen niets kapot gaat. Je kunt namelijk niet bij de Jumbo, Albert Heijn of C100 scheerlijnen, haringen of tentstokken kopen.

Strandcamping ’t Noorder Sandt

Gelukkig beschikken de meeste campings van Julianadorp aan Zee over campingwinkeltjes of campingkiosken waar je de nodige kampeerartikelen en kampeerbenodigdheden kunt aanschaffen. Eén van de campings die zo’n winkeltje heeft, is strandcamping ’t Noorder Sandt. Het is een prachtige camping die naast een winkeltje over heel veel faciliteiten beschikt en bovendien zich op steenworp afstand van het strand bevindt.