Julianadorp tijdens de wintervakantie!

Als je aan de winter denkt, denk je doorgaans aan niet zo’n fraai weer. Tenminste, geen weer om lekker buiten dingen te gaan ondernemen. De zomer is de tijd om buiten te zijn. Dagen zijn dan lang en de temperatuur is dan aangenaam. Toch is ook de winter een bijzonder fraai jaargetijde. Als het heeft gesneeuwd en de bodem van de aarde is bedekt met een laagje sneeuw, zorgt dat voor een heel fraaie sfeer.

Het leeuwendeel van de Nederlanders gaan op vakantie gedurende de zomermaanden.  Daarnaast gaan er heel veel landgenoten ieder jaar op wintersportvakantie in den buitenlanden. Maar je kunt natuurlijk ook op vakantie gaan in de maanden november, december, januari en februari in eigen land. Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld.

Julianadorp aan Zee ligt in het noorden van de provincie Noord-Holland. Deze streek wordt ook wel de Kop van Noord-Holland oftewel Noorderkop genoemd genoemd. Het is een badplaats die zich in velerlei opzichten onderscheidt van de andere vaderlandse kustplaatsen.

Julianadorp aan Zee is altijd goed te bereiken, hoe warm het in de zomer ook wordt. Daarnaast kun je je auto er nog gratis en voor niets parkeren. Waar is dat nog mogelijk langs de Nederlandse kust?

Julianadorp aan Zee staat bekend om diens vakantieparken. In het strandplaatsje zijn maar liefst acht vakantieparken opgetrokken. In deze vakantieparken zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig. In de wintertijd is dat natuurlijk bijzonder aangenaam. Als het slecht en koud weer is, kun je er toch lekker gaan zwemmen, golfen, bowlen, paardrijden, et cetera.

Een groot voordeel om gedurende de winter Julianadorp aan Zee te togen is het feit dat er dan door de vakantieparken gestunt wordt met kortingen en aanbiedingen waardoor je voor heel weinig geld toch lekker op vakantie kunt gaan!