Julianadorp heeft verschillende oplaadpunten voor elektrische fietsen!

Fietsen is één van de leukste dingen die je kunt ondernemen. Je voelt je zo vrij als een fladeraartje en kunt genieten van de omgeving én de techniek het fietsen; het is toch een wonder dat je op een tweetal luchtbanden door het landschap zweeft.

Kustgebied

Je kunt op verschillende plekken in Nederland fietsen, maar het kustgebied is toch wel één van de mooiste regio’s waar je op je ijzeren ros kunt rondcrossen. Het samenspel van de duinen, zee en het strand is voor iedereen een groot feest om daar even onderdeel vanuit te mogen maken.

Trapondersteuning

Helaas worden we allemaal ouder en komt er een moment dat we het fysiek niet meer aankunnen om op een fiets te stappen. Echter dat was vroeger zo. Tegenwoordig kan iedereen blijven fietsen, ondanks te staat van je conditie. De laatste 10 jaar heeft de elektrische fiets namelijk op een stormachtige manier zijn intrede gedaan. Met name de fietsen met trapondersteuning zijn een pure aanwinst voor iedereen die zijn hart aan het fietsen heeft verloren.

Openbare oplaadpunten oftewel oplaadpalen

De meeste elektrische fietsen hebben verschillende standen waarmee je extra fietsondersteuning kunt verkrijgen. Het enige nadeel van elektrische fietsen is uiteraard dat ze regelmatig moeten worden bijgetankt met stroom. Het is derhalve belangrijk dat er in Nederland een uitgebreid netwerk ontstaat van openbare oplaadpunten oftewel oplaadpalen, waar iedereen zijn fiets kan opladen.

Julianadorp aan Zee

Gelukkig zijn er in Julianadorp aan Zee verschillende openbare oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig en kan iedereen zijn of haar fiets in het kustplaatsje weer voorzien van de nodige energie.